21 Mart 2011 Pazartesi

eski sevgililerin gideceği bir gezegen filan yok mu?

keşke sevgiliden ayrılınca bunu etraftaki herkese ama herkese duyuran küçük bir şirket ya da topluluk olsaydı.
hani ayrıldıktan uzuuunca bir süre sonra bahsetmeyi unuttuğun bir insan tarafından adı anılmasa sana, onunla ilgili sorular sorulmasa. unutmak için büyük bir efor sarf ettiğin her şeyi, tek bir kelime ile hatırlatmasa. adını anmasa işte o an.

ayrıldığın anda, o keşke-var-olsa-şirketi herkese birer ekspres posta yollasa. ne bileyim, teknoloji de gelişti, email de atabilir. "x ve y ayrıldılar. bıdıbıdıbıdı sebebiyle ayrıldılar. ikisine de birbirlerinden bahsedilmesin. sağlıcakla kalın." gibi bir şey yazsınlar örneğin.

birinden ayrıldığı zaman, hiç üzülmese ayrılan insanlar ya da hemen farklı paralel evrenlere geçiverseler o anda. "ha ayrılıyor muyuz, dur şu açılan boyut kapısından evime gideyim ben." deseler ve puff!

güzel bir güne uyandım sanıp, birilerine bahsetmeyi unuttuğunu hatırlayıp, her köşeden çıkabilecek her surattan korkmasa insan. başkalarına oluyor mu bilmiyorum gerçi, şu anda nereye ve kime konuştuğumu da bilmediğim gibi.

eski sevgilinin bir yerlerden çıkıp kendini hatırlatmasından korkmak yetmiyormuş gibi bir de geri kalan bilgilendirilmemiş masum insanlardan korkmasak ya. güzel olmaz mıydı?

ya da ne bileyim, o şirketi ben mi kursam.


--------------------------------------------------------------------------------------------

L.

Hiç yorum yok: